Image by Gunnar Ridderström

Besöksräknare & KUNDRÄKNARE

WIFI-tekniken vi använder oss av är unik och den enda på marknaden som Integritetsskyddsmyndigheten godkänt.

SKAFFA BESÖKSRÄKNARE UTAN BIDNINGSTID & Startavgift

Vi har gjort det enkelt för dig och inkluderat allt som du behöver för att räkna besökare och kunder. Personlig service, support och underhåll ingår till en fast månadskostnad. Priset är per mätpunkt och vi har varken bindningstid eller startavgift. 

Det låter bra. Jag VILL KOMMA I KONTAKT MED ER. 

Image by Leone Venter

396KR/

MÅN

Image by Toa Heftiba

Enkelt OCH SMIDIGt

Med besöksräkning från IMAS ser vi till att allt fungerar. Du ska inte behöva behandla data, frisera statistiken eller skapa tabeller och diagram. Istället kan du koncentrera dig på att utveckla din verksamhet.

besöksräkning som tjänst

Eftersom det ska vara enkelt levererar vi besöksräkning som tjänst. Vi validerar alla tal, kontrollerar dagligen alla installationer och sköter hela det tunga processandet och sammanställandet av data åt dig och hårdvaran ingår. 

SCROLLA VIDARE 

 

Hårdvara i världsklass 

Att vi erbjuder besöksräkning som en tjänst innebär inte att vi ser hårdvaran som oväsentlig. Tvärtom arbetar vi bara med de bästa leverantörerna på marknaden för att ge maximal noggrannhet och funktionalitet i mätningsskedet.

Vi ger alltid våra kunder en skräddarsydd lösning, vilket innebär att vi behöver olika typer av teknik för olika situationer. 

Här kan du läsa om olika typer av besöksräknare som vi använder oss av.

Productshot-Xovis-PC2-sensor-cover-white

Räkna antalet besökare med realtidsmätning 

Ta hjälp av den senaste tekniken och kontrollera exakt hur många besökare som är inne i butiken/lokalen med hjälp av realtidsmätning. Ett perfekt verktyg för att begränsa antalet besökare i exempelvis köpcenter, butiker, simhallar, gym/träningsanläggningar, bibliotek eller museer.

 

Image by Erwan Hesry

"IMAS förstod snabbt våra behov och vi har idag en väl fungerande lösning. Det är vi glada för"

Erik Nylund, teknisk chef, AMF-fastigheter

ANALYSTjänster för Retail

Hur många passerar utanför butiken/Köpcentret och hur många kommer in? Det kan du enkelt ta reda på. 

Datasäkerhet och backup

Vår webbplattform är byggd med säkerhet i åtanke. Det är en molnbaserad intelligent databas som vi ständigt underhåller och fortsätter att utveckla. Vi har inbyggt skydd mot alla typer av dataintrång, och du kan vara trygg med att ingen annan än de användare du angivit kan se din statistik.

Vi utför automatiskt daglig backup och garanterar 10 års lagringstid av all din data.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER​

Vi är tacksamma att få arbeta med flera av de bästa i branschen, båda stora och små. Här är några exempel.

ANALYSTjänster för Public

Vi hjälper offentliga aktörer att samla in och förstå information om antalet besökare och Hur de rör sig. 

Business Woman with Laptop

DET SMARTA SÄTTET ATT DRIVA BUTIK –personalplanERING

Det nya och smarta sättet att driva en butik är här. Tack vare vår nya personalplanerare har det blivit ännu enklare att planera när exakt personalen ska vara på plats för att maximera försäljningen. Systemet planerar personalen utifrån butikens kundflöde och önskad försäljning.

Besöksräknare Smarta STÄDER OCH KOMMUNER

WIFI-tekniken vi använder oss av är unik och den enda på marknaden som datainspektionen godkänt.

Hög tillförlitlighet och GDPR

Tekniken och tjänsterna vi använder oss av har hög tillförlitlighet och är noggrant testade under många år. Givetvis är den personliga integriteten säkrad och följer alla krav från GDPR-lagstiftningen. WIFI-tekniken vi använder oss av är unik och den enda på marknaden som datainspektionen godkänt. I länken kan du läsa beslut från Integritetsskyddsmyndigheten från 2015. 

Internationell NÄRVAR0

Med över 30 000 installationer och flera hundra kunder spridda över Europa och Sydostasien har vi etablerat starka relationer med våra kunder och leverantörer. Huvudkontoret för vår nordiska verksamhet finns i Sverige, huvudkontoret för Europa i Tyskland och för Syd-Sydostasien i Indonesien.

30 000+

INSTALLATIONER

KONTAKTA OSS IDAG

Välkommen att boka en presentation, ett möte eller ställ en fråga.