Image by Gunnar Ridderström

Besöksräknare & KUNDRÄKNARE

SKAFFA BESÖKSRÄKNARE UTAN BIDNINGSTID

Vi har gjort det enkelt för dig och inkluderat allt som du behöver för att räkna besökare och kunder. Personlig service, support och underhåll ingår till en fast månadskostnad. Priset är från 385 kr i månaden per mätpunkt. Det är flexibelt och vi har ingen bindningstid.

Det låter bra. Jag VILL KOMMA I KONTAKT MED ER. 

Image by Leone Venter

385KR/

MÅN

Image by Toa Heftiba

Enkelt OCH SMIDIGt

Med besöksräkning från IMAS ser vi till att allt fungerar. Du ska inte behöva behandla data, frisera statistiken eller skapa tabeller och diagram. Istället kan du koncentrera dig på att utveckla din verksamhet.

besöksräkning som tjänst

Eftersom det ska vara enkelt levererar vi besöksräkning som tjänst. Vi validerar alla tal, kontrollerar dagligen alla installationer och sköter hela det tunga processandet och sammanställandet av data åt dig och hårdvaran ingår. 

SCROLLA VIDARE 

 

Hårdvara i världsklass

Att vi ser besöksräkning som en tjänst innebär inte att vi ser hårdvaran som oväsentlig. Tvärtom arbetar vi bara med de bästa leverantörerna i världen för att ge maximal noggrannhet och funktionalitet i mätningsskedet.

Vi ger alltid våra kunder en skräddarsydd lösning, vilket innebär att vi behöver olika typer av teknik för olika situationer. 

Här kan du läsa om olika typer av besöksräknare som vi använder oss av. 

Datasäkerhet och backup

Vår webbplattform är byggd med säkerhet i åtanke. Det är en molnbaserad intelligent databas som vi ständigt underhåller och fortsätter att utveckla. Vi har inbyggt skydd mot alla typer av dataintrång, och du kan vara trygg med att ingen annan än de användare du angivit kan se din statistik.

Vi utför automatiskt daglig backup och garanterar 10 års lagringstid av all din data.

Xperio

NÅGRA AV VÅRA KUNDER​

Räkna antalet besökare i lokalen med realtidsmätning 

Ta hjälp av den senaste tekniken och kontrollera exakt hur många besökare som är inne i butiken/lokalen med hjälp av realtidsmätning. Ett perfekt verktyg för att begränsa antalet besökare i exempelvis köpcenter, butiker, simhallar, gym/träningsanläggningar, bibliotek eller museer.

 

Image by Erwan Hesry
Image by Brooke Cagle

DET SMARTA SÄTTET ATT DRIVA BUTIK –personalplanERING

Det nya och smarta sättet att driva en butik är här. Tack vare vår nya personalplanerare har det blivit ännu enklare att planera när exakt personalen ska vara på plats för att maximera försäljningen. Systemet planerar personalen utifrån butikens kundflöde och önskad försäljning.

Internationell NÄRVAR0

Med över 30 000 installationer och flera hundra kunder spridda över Europa och Sydostasien har vi etablerat starka relationer med våra kunder och leverantörer. Huvudkontoret för vår nordiska verksamhet finns i Sverige, huvudkontoret för Europa i Tyskland och för Syd-Sydostasien i Indonesien.

30 000+

INSTALLATIONER

KONTAKTA OSS IDAG

Välkommen att boka en presentation, ett möte eller ställ en fråga. 

IMAS_logo_white_400-px.png
SITEMAP
KONTAKT
SOCIALT

Kontakta oss

IMAS Sweden AB

Vällebergsvägen 19

45930 Ljungskile

Org.nr. 556723-9552

  • LinkedIn
  • Facebook

© 2020 IMAS Group Sweden AB