Kundflödet I butik

Att mäta hur kunder rör sig i din butik har tidigare varit omgärdad av svårigheter. Problemen har bestått av att det genererar väldigt mycket statistik och Excel arken har haft en tendens att bli överfulla. De flesta av oss vill direkt kunna se vad resultatet är utan att behöva lägga allt för mycket tid på det.

 

Därför har vi på IMAS tagit fram en ny slags rapport – ”Map report”.

 

Map report visar dig direkt hur dina kunder har rört sig inom den helt fritt valda tidsintervallen. Statistiken visas som pilar direkt på din planritning. Antal pilar baseras på hur många mätpunkter man valt att sätta upp i butiken. 1 punkt kan generera flera pilar beroende på vilka riktningar som kunderna kan gå. Map report är interaktiv och du kan välja vilken information som skall synas. Rapporten kan sedan sparas ned i pdf format eller skrivas ut. I rapporten kan vi också lägga in zoner, där vi delar in dem i olika kategorier. Om du har en klädbutik kan vi dela in zonerna i exempelvis jeans, klänningar, eller dam och herr. Här är möjligheterna oändliga.


Kundflödesanalyser tillsammans med traditionell kundräkning ger butikschefen och kedjeledningen ovärderlig information om hur butikslayouten och medarbetarna påverkar köpmönstret.

Affär för klockor
 • Vad händer vid ombyggnationer?
   

 • Möjligt att dela upp din butik i kategorizoner
   

 • Vilka varor har många besök men få köpare?
   

 • Vilka delar av butiken är varma och vilka är kalla?
   

 • Väl underbyggda beslut baserat på statistik och inte magkänsla

IMAS_logo_white_400-px.png
SITEMAP
KONTAKT

fd@imas.net

+46 760 09 42 00

 

IMAS Sweden AB

Vällebergsvägen 19

45930 Ljungskile

Org.nr. 556723-9552

SOCIALT
 • LinkedIn
 • Facebook

© 2020 Integrated Marketing & Analysis Systems Sweden AB