OM OSS

IMAS fokuserar på att leverera nyckeltal baserat på besöksräkning, flödesmätning och annan produktivitetsinformation. Vårt analysverktyg Xperio är marknadsledande och öppnar upp unika möjligheter till rationell effektivisering för att öka produktivitet och tillgänglighet, planera och genomföra kampanjer, upptäcka och åtgärda problem samt mycket mer. Vår sekretesspolicy hittar du här

VÅR STORY

Under mer än 20 års tid har IMAS framgångsrikt levererat produktivitetsinformation som lett till förbättrade resultat i tusentals butiker, köpcentrum och publika platser. Vi har i dag ett stort antal kunder som dagligen använder och arbetar med information från oss.

Vår webbportal och vår vilja att lösa kundens problem med skräddarsydda lösningar har gjort oss till Europas ledande aktör inom besöksstatistik.

VÅR VISION

Vi strävar efter att leverera exakta mätningar med hjälp av besöksräknare, cykelräknare och bilräknare, tillgängliga var som helst, när som helst.

Vi vill alltid ge våra kunder den bästa lösningen utifrån behov och går gärna den extra milen för att våra kunder ska förbli nöjda och tillfredsställda med resultatet.

VÅR FAMILJ

IMAS Sweden är en del av IMAS Group, en global koncern med kontor i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Thailand och Indonesien och samarbetspartners i många fler länder.

 

Med tusentals kunder över hela världen omsätter IMAS Group 40 miljoner kr årligen. Läs gärna mer på vår gemensamma sida www.imas.net

SERVICE OCH ÅTAGANDEN

”Siffrorna stämmer inte!”

Känner du att du inte kan lita på det underlag du får så försvinner hela poängen med att ta fram det. Därför gör vi allt vi kan för att säkerställa både kvaliteten och upplevelsen av våra tjänster.

UTVALD HÅRDVARA

Vår mjukvaruplattform är oberoende av hårdvarutyp och kan hantera data från många olika datakällor. Detta är ett val vi gjort för att kunna välja vilken teknik vi vill arbeta med vid varje givet tillfälle. Vi vill kunna garantera att kvaliteten i den data vi levererar till våra kunder är högsta möjliga, och inte sitta i knäet på en leverantör som inte utvecklas.

ÖPPEN VALIDERING

Vi testar alla installationer med en manuell kontrollräkning för att mäta hur hög noggrannhet installationen håller och att vi lever upp till vad vi lovar. Valideringsrapporten får du som kund ta del av som kvitto på installationens kvalitet. Om du hellre vill utföra kontrollräkningen själv eller låta en tredje part utföra den så kan vi öppna och tillgängliggöra den funktionen åt dig.

ÖPPEN SUPPORT

Vi vet hur viktiga siffrorna är i ditt dagliga arbete. Upplever du problem eller misstänker att dina siffror ändå inte stämmer så kan du alltid nå oss för få hjälp att klara upp situationen.

Nedan finner du kontaktuppgifter till var och en av våra medarbetare.

 

MÖT IMAS

Vi gör allt för att möta våra kunders förväntningar och lever varje dag för att ge begreppet god service ett ansikte.

Fritz Dimmlich

Regional Director Nordic

fd@imas.net

0760 09 42 00

  • Tobias profil på LinkedIn

Kontakta Fritz med alla ärenden som gäller fakturor och avtal, beställning och offert till detaljhandelssektorn, samt leverantörsärenden, partnerförslag m.m.

Simon Lidholm

Sales, Public Spaces

sl@imas.net

0760 08 49 08

  • Simons profil på LinkedIn

Kontakta Simon med alla ärenden som gäller avtal, beställning och offert till offentliga sektorn

Mikael Händling

Support Manager

support@imas.se

0760 10 17 22

  • Mikaels profil på LinkedIn

Kontakta Mikael med alla ärenden som gäller Xperio, teknisk hjälp och support samt installation, kalibrering och validering.

 

TA KONTAKT

Retail: fd@imas.net

Public spaces: sl@imas.net

Support: support@imas.se

Tel: 0760 09 42 00

Tel: 0760 08 49 08

Tel: 0760 10 17 22

Vällebergsvägen 19

459 30 Ljungskile, Sverige

Kontakta oss
 
IMAS_logo_white_400-px.png
SITEMAP
KONTAKT

fd@imas.net

+46 760 09 42 00

 

IMAS Sweden AB

Vällebergsvägen 19

45930 Ljungskile

Org.nr. 556723-9552

SOCIALT
  • LinkedIn
  • Facebook

© 2020 Integrated Marketing & Analysis Systems Sweden AB