top of page

Tropikariet räknar sina besökare i realtid: ”Vi valde den mest pålitliga aktören”

Uppdaterat: 11 jan. 2021

Tropikariet är en av Helsingborgs mest besökta attraktioner. För att ytterligare öka säkerheten och komforten för sina besökare har den exotiska inomhusdjurparken nu valt att räkna sina besökare i realtid med hjälp av besöksräknare från IMAS.


Tropikariet i Helsingborg var ute efter en pålitlig lösning för att i realtid kunna räkna antalet besökare.


– Vi valde IMAS eftersom deras lösning helt enkelt är den mest pålitliga på marknaden när det kommer till besöksräknare, berättar Magnus Lindqvist, VD på Tropikariet.


Under lov- och semestertider är det inte ovanligt att den populära djurparken tvingas stänga insläppet för att inte överskrida antalet tillåtna besökare.


– Vi har ett högt säkerhetstänk och vi måste hela tiden veta exakt hur många besökare som är inne i våra lokaler.


Lösningen har nu varit på plats i ett par veckor och Tropikariet har redan genomfört flera tester med goda resultat.


– Det märks klart och tydligt att IMAS besöksräkning är mer exakt än den tidigare lösningen vi hade. Vi är väldigt nöjda med träffsäkerheten, säger Magnus.


Lösningen är både enkel och skräddarsydd för just för inomhusdjurparkens behov. Kundansvarig Simon Lidholm på IMAS berättar att 3D-tekniken håller väldigt hög noggrannhet samtidigt som den är mycket kostnadseffektiv.


– Tropikariet kunde sätta upp besöksräknaren i entrén direkt utan att behöva göra några ominstallationer. Det är ett bra exempel på hur man med hjälp av en liten investering snabbt och enkelt kan komma igång och få tillgång till tillförlitlig data, säger Simon.


Om IMAS

IMAS fokuserar på att leverera nyckeltal baserat på besöksräkning, flödesmätning och annan produktivitetsinformation. Under mer än 20 års tid har vi framgångsrikt levererat produktivitetsinformation som lett till förbättrade resultat i tusentals butiker, köpcentrum och publika platser.Comentarios


bottom of page