top of page

Besöksräkning i ett av världens högsta trähus

I höstas invigdes ett av världens högsta trähus och IMAS fick uppdraget att förse den spektakulära träkonstruktionen med besöksräkning. Den 20 våningar höga byggnaden inhyser idag ett stort antal verksamheter.


– Vi vill bland annat veta hur våra besöksflöden ser ut samt veta hur många som befinner sig i byggnaden, säger Emma Pantze, operativ chef för Saras kulturhus i Skellefteå.

Besöksräkning i realtid ett av världens högsta trähus, Sara kulturhus i Skellefteå. Foto: Skellefteå kommun.

Ett internationellt uppmärksammat projekt som inhyser allt från scener, bibliotek till spahotell. Sara kulturhus är med sina 80 meter en av världens högsta träbyggnader och vi på IMAS är glada att kunna bidra med information som stärker besöksupplevelsen och förenklar beslutsfattandet.


Besöksräkningen fyller många funktioner

– Dels är det viktigt för oss att veta hur många som befinner sig i huset i realtid ur ett brandskyddsperspektiv. För att vi ska kunna ge våra besökare den bästa upplevelsen av Sara kulturhus som möjligt är det för oss viktigt att veta vilka entréer som våra besökare främst använder samt över tid se flödet av våra besökare, berättar Emma.


Sara kulturhus använder sig av IMAS flexibla besöksräkningssystem där all hårdvara, personlig support och service ingår till ett fast pris, utan någon bindningstid. Man använder sig bland annat av IMAS populära realtidsmätning för att se besöken i realtid.


Om Sara kulturhus

Sara kulturhus är ett multifunktionellt hus. Här varvas fasta verksamheter med olika typer av gästspel, uppvisningar och möten med alltifrån ideella föreningar och amatörer till professionella aktörer. Huset rymmer även ett helt nytt hotell med spa, restaurang med panoramavy och förstklassig övernattning. OM IMAS

IMAS har över 30 års erfarenhet av att förse offentliga aktörer och butiker med information som underlättar beslutsfattandet.

Comments


bottom of page