top of page

IMAS gratulerar vår kund ECE Adigeo till ICSC "Best New Development"


Vid den årliga europeiska konferensen presenterade International Council of Shopping Centers (ICSC) ECE köpcentrum med priset.


"Vi är mycket nöjda med att få utmärkelsen och erkännandet för de två centra och det bekräftar kvaliteten på vårt arbete", säger en glad Johanna Fisher, ECE: s chef för köpcentrumen.


Adiegos pågående arbete kring att utveckla sin kunskap om kundflöde och beteendemönster gjorde att de kontaktade IMAS i Tyskland för en lösning.

  

IMAS är stolt över att ha installerat ett mycket omfattande system med 3D kundräknare för att se hur besökarna rör sig och hur de beter sig inuti köpcentrumet Adegio Verona.


Fakta om Adiego:

Adigeo Verona är ett av Italiens största och mest moderna centrum. ICSC, i sin jurymeddelande, betonade centrumets imponerande arkitektur, dess moderna och innovativa tillvägagångssätt, och dess övergripande koncept baserat på hållbarhet. Centret öppnades 2017, har ett uthyrningsområde på 47 000 kvm och rymmer 130 butiker. 25 000 kunder kommer till köpcentrumet varje dag. Adigeo pekar också på hållbarhet: Det är det första köpcentret i Italien att få en Platinum LEED-certifiering. Det är en del av ECE Prime European Shopping Center Fund II, som hanteras av ECE Real Estate Partners.

  


Comments


bottom of page