top of page

Fler smarta parkeringsplatser när Smart City-system och IMAS startar samarbete

Det ska bli enklare att hitta en ledig parkeringsplats. Smart City System GmbH och IMAS Group har startat ett samarbete för att kunna erbjuda fler kunder i Europa den senaste tekniken inom parkeringssystem för parkeringsplatser. Tillsammans erbjuder vi nu marknaden parkeringssensorer och dataanalys från Smart City System kombinerat med IMAS expertis av att samla in och distribuera värdefull information om besökare och rörelsemönster från offentliga platser och detaljhandeln.

Digitala parkeringssensorer monterade i marken
Digitala parkeringssensorer monterade i marken

- Vi delar IMAS vision om att statistisk insamlad information get bättre beslutsunderlag och skapar mer öppenhet. Tack vara samarbetet kan IMAS nu erbjuda befintliga och nya kunder vårt parkeringssystem, ett system som helt digitaliserar parkeringshanteringen, säger Stefan Eckart, VD Smart City System GmbH.


Fler digitala parkeringsplatser ska göra det enklare att parkera

Framtida projekt kommer att fokusera på att leverera exakt parkeringsdata från smarta sensorer så att hanteringen av parkeringar blir mer transparent och tillgänglig för alla användare.


- Det finns en stor efterfrågan på det transparenta parkeringssystemet som Smart City System har utvecklat. Vi ser fram emot att erbjuda offentliga verksamheter och retail-sektorn smarta parkeringslösningar, säger Peter Nicolaus, VD för IMAS Group.Om Smart City System GmbH

Smart City System är en fullserviceleverantör för digital parkering som erbjuder enkel installation av sensorteknik och programvara tillverkad i Tyskland. Vi förbättrar dramatiskt lokalisering, hantering och användning av parkeringsplatser för städer, bostäder och kommersiella kunder.


Om IMAS

IMAS förser köpcentrum, butiker, retailkedjor, städer och offentliga aktörer med information om antalet besökare, rörelsemönster och mer avancerad statistik om kön, ålder och uppehållstid. All information hanteras enligt GDPR. WiFi-tekniken vi använder oss av är unik och ensam att möta Integritetsskyddsmyndigheten krav.

ความคิดเห็น


bottom of page