top of page

IMAS Group expanderar i Danmark – två seniora medarbetare ansluter

IMAS Group utökar verksamheten i Danmark genom att tillsätta två seniora roller. David Kern Sloth (Sales Director) och Torben Aksel Sørensen (Country Manager), båda med flera års erfarenhet från besöksdata och analys, kommer att stärka IMAS närvaro genom att erbjuda den danska marknaden besöksräkning utan bindningstid.

David Kern Sloth, Sales Director, på IMAS Group Denmark

– Idag har vi en liten marknadsandel i Danmark men med förstärkningen av David och Torben får vi lokal närvaro och en förståelse för de specifika marknadsförhållandena i Danmark, säger Fritz Dimmlich, Regional Director Nordic på IMAS.


Erbjuda detaljhandeln och offentlig verksamhet besöksräkning utan bindningstid

Målet med satsningen är att öka marknadsandelen genom att erbjuda marknaden kvalitetssäkrade produkter och tjänster, både till detaljhandeln och offentlig sektor, utan några bindningstider eller dolda startavgifter.


– Vi är glada att två så erfarna personer som Torben och David har valt att ansluta sig till oss på IMAS och kunna bidra till vår fortsätta expansion i Norden, säger Peter Nicolaus, VD och grundare på IMAS.


Hjälper det danska näringslivet att fatta faktabaserade beslut

David har lång erfarenhet inom detaljhandeln, främst från IT- och mjukvarubranschen, och har arbetat med några av de största kedjorna i och utanför Danmark. Kundservice är ett nyckelord för David, kunden har första prioritet och den mest värdeskapande lösningen erbjuds alltid.


– Jag ser fram emot att fortsätta bidra till att många inom det danska näringslivet fattar faktabaserade beslut till förmån för kunder och företag, säger David Kern Sloth, Sales Director, på IMAS Group Denmark.


Torben har en lång och gedigen erfarenhet från detaljhandeln och B2B där han framgångsrikt har lett ett flertal projekt, hanterat systemimplementeringar och den dagliga driften som tidigare COO.


– För mig kommer kunden först, jag har ett skandinaviskt och affärsorienterat tankesätt, är lösningsorienterad och har ett kvalitetstänk, säger Torben Aksel Sørensen, Country Manager IMAS Group Denmark.

Comentarios


bottom of page