top of page

”Jag vill göra IMAS produkter tillgängliga för alla” – Fritz Dimmlich ny Regional Director i Norden

Vi välkomnar en nytänkande och erfaren medarbetare till IMAS. Fritz Dimmlich kommer att ansvara för vår nordiska verksamhet och bidrar bland annat med nya tankebanor för att kunna skapa en ännu bättre produkt som alla våra användare kommer att ha nytta av.

Fritz har en lång och gedigen erfarenhet ifrån ledande positioner inom detaljhandeln och har på daglig basis arbetat med viktiga nyckeltal som IMAS kan leverera och som kan få en verksamhet att växa.

– Att med enkel teknik kunna ge alla former av verksamheter insikt om hur saker och ting rör på sig är något som blir viktigare och viktigare för att kunna bidra till en större helhetsupplevelse.

Fritz berättar att ha ser en otroligt stor potential och efterfrågan på information om hur människor rör sig, oavsett om de går eller transporterar sig på annat sätt.

– Jag vill bidra till att Informationen som IMAS tillhandahåller blir ännu mer förståelig och framför allt tillgängliga för alla i en verksamhet, så att man på ett praktiskt sätt kan arbeta med dem.

Han lyfter fram IMAS nya personalplanerare som ett bra ett bra exempel på en produkt som gör stor skillnad för verksamheten.

– Butikens personalschema baseras här på ett tydligt konverteringsmål istället för det klassiska att man skall ha tillräckligt många inne så alla kan ha lunch eller ta emot leveranser. Det handlar om att sätta kunden först och ge utrymme åt personalen att i verkligheten kunna göra det.

Fritz tror som många andra att AI-tekniken kommer att bidra till mer differentierad och precis data om människor.

– Vi ser ju att det kommer allt mer inom våra produkter och tjänster. Allt från längd, vuxna vs barn, hur länge man stannar inom ett visst område. Vi har exempelvis idag en teknik som kan avgöra om man bär munskydd eller ej – och detta i realtid.

Comments


bottom of page