• Hjalmar Brage

Kramfors bibliotek väljer besöksräknarpaket utan bindningstid

Kramfors bibliotek kommer framöver att räkna sina besökare med hjälp av IMAS. Enkel och tydlig lösning samt avsaknaden av bindningstid gjorde att valet av besöksräknare föll på IMAS, berättar bibliotekarie och systemansvarig Elin Gustavsson.

Bild från Kramfors bibliotek.


Biblioteket i Kramfors behövde hitta en ny lösning för att räkna antalet besökare. Man tittade runt på marknaden och bestämde sig för att satsa på IMAS flexibla månadspaket utan bindningstid.


-Vi kollade på olika alternativ och kom fram till att IMAS lösning passar oss bäst. Just enkelheten att komma igång, ett lättförståeligt och tydligt system samt att det inte är någon bindningstid, var huvudanledningarna, säger Elin Gustavsson, på Kramfors bibliotek.

Kramfors biblioteket är ett folkbibliotek och skickar regelbundet besöksstatistik till Kungliga biblioteket. En minst lika viktig anledning till att hålla koll på antalet besökare är bättre verksamhetsplanering. Via IMAS egna webbportal Xperio™ tar användarna del av rapporter och statistik.


- Den här informationen hjälper oss att planera vår verksamhet, vi kan se när vi har extra tryck samt följa upp antalet besökare på våra evenemang och enkelt jämföra över tid, säger Elin.


- Vi är glada över att Kramfors bibliotek har förtroende för vår lösning och vi ser framemot att leverera enkel och tydlig besöksstatisk, säger Simon Lidholm, kundansvarig för IMAS offentliga miljöer.


IMAS hjälper idag många bibliotek i Norden och Tyskland att samla in besöksstatistik. Några av biblioteken i Sverige är Täby bibliotek, Karlskrona bibliotek, Sundbybergs bibliotek, Ljungskile bibliotek, Kungälvs bibliotek samt Trollhättans bibliotek.

0 visningar
IMAS_logo_150px.png
SITEMAP
KONTAKT

th@imas.net

+46 734 11 62 90

 

IMAS Sweden AB

Vällebergsvägen 19

45930 Ljungskile

Org.nr. 556723-9552

SOCIALT
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

© 2020 Integrated Marketing & Analysis Systems Sweden AB