top of page

Partnerskap ska skapa fler smarta lösningar för flygplatser, byggnader och städer i Thailand

IMAS Group Thailand har inlett ett samarbete med Turnkey Communication Services (TKC), Xovis och Bumbee Labs för att med hjälp av besöksdata skapa fler smarta lösningar och underlätta arbetet för flygplatser, byggnader och stadsutvecklingsprojekt i Thailand.

På bilden (från vänster): Rupert Paris, VD på Xovis, Sayam Tiewtranon, VD på TKC, Peter Nicolaus, VD för IMAS Group och Staffan Liljestrand, Chief Science Officer och grundare på Bumbee Labs.

Genom att utnyttja kraften i besöksdata och använda tekniker som 3D-sensorer och WiFi-nätverk banar TKC, IMAS Group Thailand, Xovis och Bumbee Labs nu vägen för fler intelligenta lösningar som syftar till att optimera driften, öka hållbarheten och förändra sättet människor interagerar på plats i flygplatser, byggnader och städer i Thailand.


Implementerade ett besöksräkningssystem på tre flygplatser

Xovis, IMAS Group Thailand och TKC har sedan tidigare tillsammans genomfört framgångsrika projekt i Thailand. 2022 implementerade Airport of Thailand (AOT) framgångsrikt ett besöksräkningssystem på Suvarnabhumi (Bangkok) flygplats, Don Mueang International Airport och Phuket International Airport. Detta toppmoderna system har avsevärt minskat kötiderna för incheckning, passkontroll och säkerhet, vilket har förbättrat den övergripande passagerarupplevelsen.


Om oss:

IMAS Group Thailand är ett dotterbolag till IMAS Group, som har global närvaro med kontor i Europa, Indien och Sydostasien. Vi är en leverantör av innovativa besöksräkningslösningar som ger städer, företag och organisationer möjlighet att optimera verksamheten, förbättra besökarnas upplevelser och driva tillväxt. Med hjälp av den senaste tekniken och expertis inom dataanalys gör IMAS Group det möjligt för kunder att fatta välgrundade beslut baserat på besöksdata.


Om TKC

Turnkey Communication Services Public Company Limited (TKC) är ett Thailand-baserat företag. De tillhandahåller konsulttjänster, designar och installerar telekommunikationssystem för stora mobila och trådbundna kommunikationsprojekt.

Dessutom är företaget distributör och installatör av världens ledande kommunikationssystem såsom informationssäkerhetssystem och säkerhet.


Om Xovis

Xovis är ett marknads- och teknikledande schweiziskt företag som utvecklar, producerar och distribuerar 3D-sensorer och mjukvarulösningar för precis räkning och analys av besöksflöden över hela världen.


Om Bumbee Labs

Bumbee Labs grundades 2011 i Stockholm, Sverige. Bumbee Labs tillhandahåller värdefull och unik besöksdata genom använda artificiell intelligens (AI), Machine Learning (ML) och Wi-Fi-teknik för att samla in data.Comments


bottom of page