top of page
Image by Egor Myznik

Radarteknik

Vi använder den senaste radartekniken för att räkna antalet cyklister och bilar som passerar olika platser.

Räkna cyklar och bilister och

Se trafikflöden

Förbättra infrastrukturen

Optimera utrymmen/

verksamheten

Radar för exakt datainsamling och analys

Radartekniken är känd för sin pålitlighet och tillförlitlighet, och tillhandahåller exakta data för att kunna fatta välgrundade beslut. Oavsett om du behöver övervaka trafikflödet, analysera trender eller optimera driften, erbjuder våra radarlösningar hög prestanda och noggrannhet.

bil
cyklister

Räkna cyklister med radarteknik

Med vår radarteknik kan du exakt räkna antalet cyklister som passerar genom stadens gator. Våra radarsystem ger tillförlitliga data om cyklisttrafik, vilket gör att stadsplanerare och transportmyndigheter kan fatta välgrundade beslut om förbättringar av infrastrukturen och cykelinitiativ. Genom att utnyttja radartekniken bidrar vi till att skapa säkrare och mer cyklistvänliga stadsmiljöer.

Radarteknik för att räkna bilar i byggnader eller parkeringsplatser

Vår radarteknik är ett mycket effektivt verktyg för att räkna antalet fordon som kommer in i och ut ur byggnader eller parkeringsplatser. Genom att placera radarsensorer vid strategiska in- och utgångspunkter kan vi samla in realtidsdata om fordonsrörelser med stor noggrannhet. Information gör det möjligt för företag och ansvariga att effektivt hantera trafikflödet, optimera parkeringsplatser och förbättra den totala operativa effektiviteten. Med vår radarteknologi får du exakta data på antalet bilar för att kunna fatta välgrundade beslut och effektivisera din verksamhet.

Garage Doors

Fördelar med att samla in besöksdata med hjälp av oss

En avancerad med användarvänlig plattform

Vår portal använder sig av ett brett utbud av datakällor, såsom besöksräknare med 2D- eller 3D-teknik, WiFi-nätverk, radar, POS- och väderdata. Systemet är användarvänligt och byggt för att göra både enkla och avancerade djupanalyser. Portalen har ett väldokumenterat API med stora möjligheter att integrera dina egna applikationer för att hämta och skicka data till och från systemet.

 

Exempel på rapporter

 

 • Produktivitetsanalyser såsom konverteringsgrad, storlek på kundkorg, intäkt per besök samt capture rate och access rate (personaltillgänglighet).

 • Entréanalys

 • Personal- och försäljningsprognos (schemaläggning)

 • Uppehållstid

 • Flest besök

 • Demografi (ålder och kön)

 • Flödesmätning

 • Tracking

 • Realtid

 • Benchmark - Index

 • Avvikelserapport

 • Exkludera personalen 

 

Inga avgifter eller bindningstider

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att välja att samla in besöksdata med hjälp av oss. Du är fri att säga upp avtalet ​​när du vill.

Jeans Store Window
Image by Brooke Cagle

Personlig service och support

​Vi på IMAS arbetar i små och sammansvetsade grupper. När support och service behövs finns vårt dedikerade supportteam där för att svara på dina frågor.

Välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig att samla in och analysera besöksdata.

Kontakta oss

Vi ser fram emot att hjälpa dig. 

bottom of page