Image by Tomas Williams

Räkna dina besökare med realtidsmätning 

Ta hjälp av den senaste tekniken och håll koll på exakt hur många besökare som är inne i butiken/lokalen med hjälp av realtidsmätning. Via vår webbportal Xperio följer du i realtid hur många besökare som befinner sig i butiken eller lokalen. 

Kontrollera antalet besökare

Ta hjälp av den senaste tekniken och håll koll på exakt hur många besökare som är inne i lokalen med hjälp av realtidsmätning och lokalbegränsningar. Via vår webbportal Xperio följer du i realtid hur många besökare som befinner sig i butiken eller lokalen. Du kan också snabbt stänga ingångar och öppna fler kassor när besökarantalet närmar sig maximalt antal tillåtna i lokalen.

Om besöksgränsen uppnås skickar systemet automatiska meddelanden, vilket gör att man snabbt och enkelt kan göra justeringar.

brooke-cagle-8jp-6SjVibM-unsplash.jpg

Realtidsmätning och lokalbegränsningar med kundräknare 

  • Se antal besökare som befinner sig inne i lokalen just nu

  • Stäng ingångar/öppna fler kassor när besökarantalet närmar sig maximalt tillåtna för lokalen ur säkerhetssynpunkt

  • Vi kan mäta och presentera realtidsinformationen i önskat format. 

Display- och trafikljuslösningar för social distansering

Vi har sedan coronapandemin startade hjälpt många butiker med olika typer av lösningar för att bidra till minska smittspridning. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som automatiskt informerar besökare när det är fullt i lokalen och man får vänta på sin tur utanför dörren. När en besökare sen lämnar lokalen ändras trafikljuset från rött till grönt och nästa besökare kan komma in.

 

Se om besökarna har ansiktsmask

Förutom att våra besöksräknare har en hög tillförlitlighet  kommer de med en mängd tekniska detaljer som möjliggör en bättre besöksupplevelse. En nyhet är att vi nu med hjälp av tekniken i 3D-besöksräknarna kan se om besökarna bär ansiktsmask. 

Image by Georg Arthur Pflueger

WEBBPORTALEN XPERIO

Xperio är vår egenutvecklade webbplattform där all data samlas, processas och presenteras. Xperio är en väldigt komplett plattform med oerhörda möjligheter för varierande ändamål. Här presenteras statistiska data i form av tabeller, diagram, kartor, heatmaps och KPI:er. Se nedan för en snabb överblick av vad plattformen erbjuder:

Dashboard

​Dashboard med realtidsstatistik och översiktsdiagram​. Se vid första anblicken hur siffrorna för dagen, veckan och månaden korresponderar till föregående period. Uppgång eller nedgång? Dashboarden visar också fördelningen av besökare över de olika entréer och passager du mäter vid.

Statistisk djupanalys

Avancerad jämförelse med djupanalys av omsättning, konverteringsgrad, bemanning, m.m. Välj jämförelseperiod, såsom vecka mot samma vecka förra året, månad mot månad, eller vilket intervall du vill. Begränsa urvalet med tidsperiod under dagen, exkludering av valda veckodagar och mycket mer.

Map report

Se alla siffror i sitt sammanhang med hjälp av en planritning över anläggningen. Vi märker ut zoner, våningsplan, trappor, externa och interna entréer m.m. så att du snabbt och lätt kan se var saker händer. Varma och kalla zoner för besöksflöde och uppehållstid blir synliga direkt och du kan ta beslut och följa upp förändringar.

Väderkorrelerad statistik

​Automatisk hämtning av väderdata från yr.no kopplat till varje dags statistik. 10 dagars prognos läggs in och uppdateras kontinuerligt, så du kan planera bemanning och aktiviteter i tid. Dagens faktiska väder sparas slutligt i databasen så du kan göra exakta jämförelser med tidigare år.

Smarta integrationer

​Integration med POS (kassasystem), personalsystem, m.m. Hämta data automatiskt eller lägg in manuellt sådant som antal arbetade timmar, antal kvitton, omsättning, etc. och få en mer detaljerad produktivitetsrapport att utgå ifrån.

Öppet API

​Väldokumenterat API med möjlighet att koppla egna applikationer för att hämta och skicka data till och från systemet. Vill du visa statistiken på ett helt eget sätt i en egen miljö så finns alla möjligheter att göra det på ett smidigt sätt.

 
IMAS_logo_white_400-px.png
SITEMAP
KONTAKT

fd@imas.net

+46 760 09 42 00

 

IMAS Sweden AB

Vällebergsvägen 19

45930 Ljungskile

Org.nr. 556723-9552

SOCIALT
  • LinkedIn
  • Facebook

© 2020 Integrated Marketing & Analysis Systems Sweden AB