top of page

Xovis 3d besöksräknare med AI

En pålitlig besöksräknare med marknadsledande teknik. 

Xovis besöksräknare_IMAS.png

Marknads-ledande

besöksräknare

Du kan välja att enbart köpa besöksräknare direkt från oss utan att använda dig av några av våra tjänster. 

Vill du ha tillgång till vår webbportal för analys, personlig service, och support så rekommenderar vi vårt enkla och flexibla tjänst som inkluderar besöksräknare Xovis PC2SE.

 

Vi har över 30 års erfarenhet av hjälpa butiker och offentliga miljöer att räkna kunder och besökare. Vi har ingen bindningstid och inga startavgifter. Kontakta oss för gratis offert. 

Shopping on Sale Day

besöksräknare FRån XOVIS

Xovis PC2SE har är vår mest använda besöksräknare utrustad med både 3D- och AI-funktioner. Den har hög träffsäkerhet samt de allra senaste funktionerna för att du ska kunna räkna och följa besökare och kunder både inomhus och utomhus. Bland annat kan besöksräknaren avgöra om det är män eller kvinnor, barn eller vuxna som besöker butiken. Du kan även följa besöksflöden, se vilka platser som är välbesökta eller mindre besökta, hur länge man stannar på en plats, samt mycket mer.  Kontakta oss för aktuellt pris. 

besöksräknare WiFi

Vi introducerar Besöksräknare WiFi för storskalig insamling av besöksdata: Utnyttja avancerad WiFi-teknik för att kostnadseffektivt räkna besökare, flöden och uppehållstid över stora ytor. Utnyttja ditt befintliga nätverk eller expandera nuvarande. Byggd på ett decennium av forskning och rigorösa tester.

Kontakta oss för aktuellt pris.  

Tjänst där allt är inkluderat

Om man väljer att enbart köpa besöksräknare ingår inte analysverktyget Xperio samt service och support.

Om du behöver ett analysverktyg samt service och support rekommenderar vi vår tjänst där en besöksräknare från Xovis, personlig service, support och underhåll ingår till en fast månadskostnad. Priset är per mätpunkt och vi har ingen bindningstid eller startavgift.  

Xperio-Dashboard.png
3d-counter_white.png

Vilken typ av Besöksräknare ska man välja?

När du planerar att investera i en kundräknare eller ett besöksräkningssystem finns det olika tekniker att välja mellan. Vi använder antingen kundräknare som enkelt sätts upp i taket, eller via trådlösa nätverk som tar upp anonyma WiFi-signaler från mobiltelefoner. Båda teknikerna är väl beprövade och har en hög grad av tillförlitlighet.

​Vilken teknik man väljer beror på vad man vill mäta och hur förutsättningarna ser ut på plats. Det kan vara så att teknikerna kompletterar varandra på ett bra sätt. Läs mer på sidan eller kontakta oss gärna direkt för ett förutsättningslöst samtal.

Guide: KPIer & begrepp 

Här går vi igenom den viktigaste termologin samt hur man räknar ut KPI:erna när man arbetar med retail- och besöksanalys.

 

Vad var det som gjorde att vi ökade eller minskade antalet besökare den här veckan? 

staff-productivity.png

Kontakta oss för kostnadsfri offert eller rådgivning 

Om du har några frågor eller skulle vilja få en kostnadsfri offert tveka inte att kontakta oss. 

"IMAS har kundfokus"


Anders Baagland, City manager, Middelfart Handel OCH Danske Handelsbyer

Fakta om IMAS Group

Med över 30 000 installationer av besöksräknare och flera hundra kunder spridda över Europa och Sydostasien har vi etablerat starka relationer med våra kunder och leverantörer. Huvudkontoret för vår nordiska verksamhet finns i Sverige, huvudkontoret för Europa i Tyskland och för Syd-Sydostasien i Thailand.

+30 000
Installationer

+700
Kunder

7
Kontor

+30
år

bottom of page