top of page

Hobbii i Danmark och Tyskland väljer besöksräkning från IMAS Group

”The one-stop-shop” Hobbii är butiken för alla i Danmark och Tyskland som älskar garn och att sticka. Butikskedjan, med sina 400 anställda, har valt IMAS Groups flexibla besöksräkningssystem för att ytterligare fördjupa förståelsen om vad som händer i butikerna och hur kunderna rör sig.


– Vi bestämde oss för att kontakta IMAS eftersom vi hade positiva referenser från vårt nätverk. Lösningen som erbjuds är perfekt när det gäller våra önskemål om stabil och pålitlig besöksräkning, säger Jesper Strøm, CRO på Hobbii.


Den danskgrundade webshopen Hobbii.dk har den senaste tiden expanderat med flera fysiska butiker, man har samtidigt valt att utrusta butikerna med ett stort antal digitala verktyg. Att man även nu adderar besöksdata till butikerna en naturlig och viktig komponent för att säkerställa en smidigare shoppingupplevelse.


– Integreringen av butiksdata till vårt BI-system fungerade felfritt och IMAS levererade en praktisk och snabb tjänst som möjliggör snabbast möjliga insamling av data. Vi är mycket nöjda med det nya systemet och kan varmt rekommendera IMAS Group, säger Jesper.


Tack vare det flexibla upplägget (ingen bindningstid), personliga supporten och den senaste hårdvaran är IMAS erbjudande unikt på den nordiska och tyska marknaden för besöksdata.


– Vi är mycket glada över att Hobbii har gett oss på IMAS Group förtroendet och satsat på våra flexibla besöksanalyslösningar. De räknar med att stor användning av den insamlade informationen och på det sättet kunna fatta bättre beslut, vilket kommer hjälpa företaget att nå sina mål, säger David Kern Sloth, försäljningsdirektör IMAS Group Denmark.


Om IMAS Group

IMAS förser köpcentrum, butiker, retailkedjor, städer och offentliga aktörer med information om antalet besökare, rörelsemönster och mer avancerad statistik om kön, ålder och uppehållstid. All information hanteras enligt GDPR. WiFi-tekniken vi använder oss av är unik och ensam att möta Integritetsskyddsmyndigheten krav.


Om Hobbii

Hobbii.dk är en one-stop-shop för alla garnälskare i Danmark och Tyskland. De har fysiska butiker både i Danmark och Tyskland. De är 400 glada och engagerade medarbetare som gör allt de kan för att bli danskarnas favoritgarnbutik. Äventyret startade online men har gått vidare till de fysiska kanalerna med planer på att öppna 60 butiker inom tre år.

bottom of page