top of page
Image by Tomas Williams

Besöksräknare

Vi erbjuder ett brett sortiment av besöksräknare och en webbportal som är enkel att använda. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Hos oss kan du köpa besöksräknare eller skaffa ett abonnemang med en fast månadsavgift där allt ingår så att du enkelt kan göra besöksanalyser, utan bindningstid eller startavgifter.

person.png
Xovis besöksräknare_IMAS.png

Besöksräkning som tjänst

När du väljer IMAS besöksräkning som tjänst slipper du köpa hårdvaran, besöksräknare ingår alltså  Vi kommer att förse dig med den senaste utrustningen och se till att allt är rätt inställt så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Personlig service och support ingår alltid, samt tillgång till vår egen analysportal Xperio.

 

Kontakta oss idag så tar vi fram ett skräddarsytt förslag åt dig.

Help Center
Anchor 1
Xperio-Dashboard.png

Inga startavgifter eller bindningstider

Vi vill göra det så enkelt som möjligt. Hos oss är du är fri att säga upp avtalet ​​när du vill. Vi har inte heller några dolda startavgifter.

Vilka analystjänster behöver du?

Med besöksräkning som tjänst ingår alltid IMAS Räkna och jämför. Med vår bastjänst får du tillgång till Xperio där du enkelt kan se hur många besökare som går in/ut från din byggnad eller passerar förbi en sensor (på timbasis), du kan också göra jämförelser mellan perioder och mycket mer. Det finns en uppsjö av tillägstjänster att välja mellan i Xperio, till exempel demografi, uppehållsid och konverteringsgrad.

person.png
IMAS_logo_white_400-px.png

Vad vi menar med personlig service och support?

Vi på IMAS arbetar i små och sammansvetsade grupper. När support och service behövs finns vårt dedikerade supportteam där för att svara på dina frågor. Vi strävar efter att ha en nära och öppen affärsrelation med våra kunder. Förtroende är ett nyckelord för oss och vi arbetar alltid för att hitta den bästa långsiktiga lösningen för dig.

Besöksräknare & Analystjänster 

Vi erbjuder ett brett utbud av data för retail och offentliga aktörer, här är några exempel du kan samla in och analysera i IMAS analysverktyg Xperio.

Count.jpg

Alltid inkluderad

Räkna & jämför

Analysera besökare som kommer in/ut. Du behöver den här tjänsten för att ha tillgång till Xperio.

Kpi.jpg

KPI

Kör produktivitets-analyser på besök, försäljning, kunder och mycket mer.

Folj-besokare-varma-och-kalla-zoner.jpg

rörelse

Se hur besökarna rör sig och hur länge de stannar.

Räkna-vuxna-och-barn.jpg

Demografi

Skiljer sig mellan, barn och vuxna som kommer in, män och kvinnor.

Support.jpg

Alltid inkluderad

Support

Kontroll och underhåll. Vår personliga support ingår alltid i Xperio.

Xperio-logo-2022.jpg

Support på lokalt språk

Vi är aktiva i flera länder och supporten sker på det lokala språket.

Swedish Buns
Business Owner

Hur vi har lyckats i över 30 år

IMAS har en stark lokal närvaro på flera marknader runt om i världen. I över 30 år har vi hjälpt butiker och offentliga aktörer att samla in data och information för att våra kunder ska kunna göra riktigt bra besöksanalyser.

 

Den kanske viktigaste ingrediensen för att vi har lyckats så bra är att det finns en kultur där service och support premieras samt att det lokala beslutsfattandet är starkt. Vi tycker det helt enkelt att det är roligt att hjälpa våra kunder.

Tack vare vår storlek och flexibla organisationsstruktur kan vi enkelt dela med oss av information mellan våra marknader.

Enkel OCH smidig Besöksräkning

Med besöksräkning från IMAS ser vi till att allt fungerar. Du ska inte behöva behandla data, frisera statistiken eller skapa tabeller och diagram. Istället kan du koncentrera dig på att utveckla din verksamhet.

besöksräkning som tjänst

Eftersom det ska vara enkelt levererar vi besöksräkning som tjänst. Vi validerar alla tal, kontrollerar dagligen alla installationer och sköter hela det tunga processandet och sammanställandet av data åt dig och hårdvaran ingår. 

Besöksräknare Xovis-PC2-sensor-cover-white

Besöksräknare inomhus och utomhus​

Att vi erbjuder besöksräkning som en tjänst innebär inte att vi ser hårdvaran som oväsentlig. Tvärtom arbetar vi bara med de bästa leverantörerna på marknaden för att ge maximal noggrannhet och funktionalitet i mätningsskedet. Vi har robusta och driftsäkra besöksräknare som passar utomhus och inomhus. 

Vi ger alltid våra kunder en skräddarsydd lösning, vilket innebär att vi behöver olika typer av teknik för olika situationer. 

Här kan du läsa om olika typer av besöksräknare som vi använder oss av.

Allt i Xperio

För att ta del av besöksdata  behöver du använda någon form av analysverktyg. Vårt egna analysverktyg heter Xperio och är en webbportal där information från besöksräknarna eller andra källor analyseras och presenteras på ett överskådligt sätt. 

Xperio-Dashboard.png

NÅGRA AV VÅRA KUNDER​

Vi är tacksamma att få arbeta med flera av de bästa i branschen, båda stora och små. Här är några exempel.