K1600_LED-Matrix-Display-PMD1-(Photo-A).

IMAS PARKERINGS-SYSTEM

PÅLITLIGT OCH KOSTNADSEFFEKTIVT

IMAS parkeringssystem - Car Parking Guide System (PGS) - är ett mycket pålitligt och kostnadseffektivt parkeringssystem för köpcenter och parkeringshus. IMAS ingenjörer valde att använda få sensorer, en robust och välbeprövad teknik för att kunna erbjuda marknaden en kostnadseffektiv lösning. 

Systemet håller koll på antalet bilar i parkeringshuset och visar via led-skärmar var det finns lediga parkeringsplatser. 

K1600_LED-Matrix-Display-PMD1-(Photo-B).
K1600_IN-OUT-Sensor-(Photo-C).jpg

RADARSENSORER ÖVERVAKAR TRAFIKEN

Vi använder våra egna radarsensorer för att övervaka trafiken som går in och ut på parkeringsområdet. Radartekniken är väl beprövad och kräver nästan inget underhåll. Det är ett robust och vädertåligt system som gör det idealiskt både inomhus och utomhus. En annan fördel är att radarsensorerna är dolt placerade, vilket minskar risken för att de skadas.

LED-DISPLAYER VISAR ANTALET TILLGÄNGLIGA PARKERINGAR

LED-Matrix-displayer visar realtidsstatus för antalet tillgängliga parkeringsplatser. Anpassningsbara skärmar och skyltar kan användas både ute och inne för att visa antalet tillgängliga parkeringsplatser.


Hela konfigurationen av sensorer, skärmar och zoner sker via ett webbgränssnitt.  


Varför IMAS Parking Guide System (PGS)

  • Kostnadseffektivt parkeringsguidesystem (få sensorer krävs)

  • Pålitlig och robust teknik

  • Kräver lågt underhåll

  • Tål damm och kan sitta utomhus

  • Väl dolt för allmänheten

K1600_LED-Matrix-Display-PMD1-(Photo-A).
besöksräknare.png

RADAR ÄR PÅLITLIGT

IMAS har lång erfarenhet av radartekniken och har i över 30 år levererat data från besöksräknare till köpcentrum, butiker och offentliga aktörer. Radar var den första tekniken som användes när vi började räkna besökare. Tekniken är mycket tillförlitlig och även om människor idag ofta räknas med hjälp av 3D-teknik eller WiFi-system, används radar fortfarande, inte minst tack vare den långa livslängden.

 

Bilden är från en radarsensor monterad utomhus för att räkna antalet som rör sig på gatan, 

KONTAKTA OSS IDAG

Välkommen att boka en presentation, ett möte eller ställ en fråga.