Webshop

Välkommen till IMAS webshop. Här hittar ni kundräknare från några av världens ledande leverantörer. IMAS produkter för support och drift samt webbportal för analys av din besökstatistik, hitrate och försäljning.

För större volymer eller beställning av tjänster vänligen kontakta th@imas.net

3D Kundräknare

3D kundräknare när det är extra viktigt att ha hög tillförlitlighet. Byggda med fokus att räkna och följa stora mängder av människor. Sensorerna får ström via nätverkskabeln (PoE). Kundräknarna ansluter till våra servrar när de är uppkopplade mot internet för drift och support i realtid. 

Vilken modell
passar min entré?

Att köpa besöksstatistik istället för en teknik pryl

Vi har gjort det enkelt för dig som kund och paketerat de delar som behövs för att effektivt kunna räkna kunder. I paketet ingår 1 st 3D kundräknare drift, underhåll och support. 3D teknologin är den mest nöjaktiga och säkraste när det kommer till att räkna korrekt antal besökare in till en lokal, vid ett stråk eller inuti lokalen. IMAS garanterar 97% träffsäkerhet. Ingen bindningstid.

IR sensorer fungerar bra vid mindre entréer med lägre besöksflöde

3D Kundräknare paket (inkl. support, drift och webbportal)

3D Kundräknare paket (inkl. support, drift och webbportal)

349,00 krPris
Installation fastpris

Installation fastpris

4 800,00 krPris

Wifi Besöksräknare

Att räkna besökare med wifi är perfekt när det kommer till stadskärnor och platser med mycket besökare på stora ytor. Med denna teknik är det möjligt att se vart besöket började vart besökarna gick och hur länge de var där. I tjänsten nedan ingår 4G router med wifi i utomhusbox, drift och support. Ingen bindningstid.

Wifi Besöksräknare

Wifi Besöksräknare

849,00 krPris
IMAS_logo_white_400-px.png
SITEMAP
KONTAKT

fd@imas.net

+46 760 09 42 00

 

IMAS Sweden AB

Vällebergsvägen 19

45930 Ljungskile

Org.nr. 556723-9552

SOCIALT
  • LinkedIn
  • Facebook

© 2020 Integrated Marketing & Analysis Systems Sweden AB